KBD IS EXPERT OP HET GEBIED VAN VERANDABOUW

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de aanleg van een veranda, dan heeft u deze gevonden bij KBD.

EEN VERANDA IS VOOR HET LEVEN

Daarom is het van groot belang dat u kwaliteit en professionaliteit in huis neemt, en dit liefst aan een betaalbare prijs. Deze succescombinatie vindt u bij KBD. Wij hebben reeds twintig jaar ervaring in de sector, waardoor u altijd zeker kan zijn van een kwalitatief eindresultaat. Bij ons vindt u prachtige veranda’s, woonveranda's en pergola's aan betaalbare prijzen.

Onze veranda’s zijn opgebouwd uit kwalitatieve driekamer aluminiumprofielen. Ze zijn voorzien van beglazing van het merk Saint Gobain, en er is een ruime keuze beschikbaar op basis van zonwerende factor en K-waarde (dit gaat over het warmteverlies naar buiten toe). Afhankelijk van de gekozen constructie voor uw veranda op maat bedraagt de gemiddelde leveringstijd tussen de zes tot acht weken.

Wij bouwen niet alleen veranda’s op maat, maar zijn tevens inzetbaar voor herstellingen aan uw veranda of pergola.

Wij zijn voornamelijk actief in regio Wommelgem, Grobbendonk, Wijnegem, Oelegem, Deurne, Brasschaat, Schoten, Mechelen, Boechout, Schilde, Westmalle, Zandhoven, Retie, Kessel, Halle, Zoersel, Oostmalle, Nijlen.

Meer info of een offerte voor uw woonveranda? Als u kiest voor KBD-veranda’s kan u dus zeker zijn van de beste service. Contacteer ons voor meer informatie!

Hebt u nog vragen? Klik hier