KBD BOUWT UW OVERKAPPING OP MAAT

Contacteer ons voor meer informatie betreffende de bouw van uw overkapping.

EEN OVERKAPPING IS GENIETEN

Wij zitten met u samen om te luisteren naar uw wensen en ideeën. Zo kunnen wij een voorstelling maken van uw ideale overkapping. Bent u tevreden? Dan beginnen wij met het bouwen van uw nieuwe overkapping. Een overkapping is genieten van de buitenlucht met bescherming tegen weersomstandigheden. Daarom wilt u ook dat deze kwaliteitsvol wordt gebouwd. Hier komt KBD Verandabouw aan te pas, met meer dan 30 jaar ervaring heeft het bouwen en plaatsen van overkappingen geen geheimen meer voor KBD.

Onze overkappingen worden enkel gemaakt met kwalitatief materiaal. Afhankelijk van de gekozen constructie voor uw overkapping op maat bedraagt de gemiddelde leveringstijd tussen de zes tot acht weken.

Bij het bouwen van uw overkapping kunnen we ook stopcontacten en verlichting plaatsen. Nog meer reden om in de gezonde buitenlucht van uw woning te zitten.

Wij zijn voornamelijk actief in regio Wommelgem, Grobbendonk, Wijnegem, Oelegem, Deurne, Brasschaat, Schoten, Mechelen, Boechout, Schilde, Westmalle, Zandhoven, Retie, Kessel, Halle, Zoersel, Oostmalle, Nijlen.

Meer info of een offerte voor uw overkapping? Als u kiest voor KBD-veranda’s kan u dus zeker zijn van de beste service. Contacteer ons voor meer informatie!

Hebt u nog vragen? Klik hier