KBD LEGT UW TERRAS AAN IN HOUT OF COMPOSIET

Contacteer ons voor meer informatie betreffende de aanleg van uw terras.

DENKT U EROVER OM EEN NIEUW TERRAS AAN TE LEGGEN?

Dan raden wij bij KBD aan om te kiezen voor Bankirai: dit is een zeer populaire houtsoort die gemakkelijk te bewerken is en bijzonder lang meegaat. Dit materiaal vraagt weinig onderhoud en is uitermate goed bestand tegen schimmels. Daarom kan u bij een terras uit Bankirai zeker zijn van jarenlang ongestoord plezier.

Naast Bankirai-hout werken wij ook met het duurzame Padouk-hout. Deze houtsoort is afkomstig uit Midden- en West-Afrika en is een uitzonderlijk stabiel hout. Padouk is dan ook uitermate geschikt voor buitenschrijnwerk zoals een terras. Heeft u graag meer informatie over het gebruik van Padouk-hout voor uw project? Aarzel niet om ons te contacteren, en wij geven u graag alle inlichtingen.

Als u kiest om uw terras te laten bouwen door KBD, dan krijgt u gegarandeerd een kwalitatief resultaat tegen een betaalbare prijs. Al onze terrassen worden vervaardigd uit eerste keus Bankirai of Padouk, dat bevestigd wordt op een uit aluminium profielen opgetrokken ondergrond. Deze ondergrond is tevens bestand tegen alle weersomstandigheden. Contacteer ons voor meer informatie betreffende de aanleg van uw terras. Wij staan u graag te woord.

Hebt u nog vragen? Klik hier